Interieur

Wat kan je doen om je huis persoonlijker te maken?

Je decoreert je huis vaak naar eigen smaak, waarbij verschillende stijlen voorkomen. Echter komt het te weinig voor dat, bijvoorbeeld de woonkamer persoonlijk gemaakt wordt. Zonde, want een persoonlijk uitstraling geeft jezelf een zoveel warmer gevoel als je thuis bent. Er zijn een aantal dingen waar je aan kan denken bij het personaliseren van kamers.

Raamfolie

Vaak wordt er bij de entree van het huis een simpel huisnummer gehangen en that’s it! Je kan hier echter veel meer leuke dingen mee doen. Je ziet onder andere wel hier en daar speciaal gedecoreerde bordjes met het huisnummer. De entree van het huis heeft vaak wel een raam in de deur of naast de deur. Hier zou je raamfolie op kunnen plakken. Dit kan je personaliseren, waardoor je ervoor kan zorgen dat het huisnummer hierin staat, maar ook namen zoals de familie naam.

Fotolijsten aan de muur

Weinig objecten zijn zo persoonlijk als foto’s. Het wordt dan ook aangemoedigd om foto’s in je entree of woonkamer te hebben. Dit geeft direct een bepaalde sfeer af en straalt uit hoe je met het gezin bent. De foto’s kan je nog op een leuke manier verwerken ook. Mensen zijn hier enorm creatief mee, denk bijvoorbeeld aan een mozaïekmuur.

Muurstickers

Muurstickers kunnen net als de bovenstaande items een persoonlijke uitstraling met zich mee brengen. Je kan hier bijvoorbeeld een spreuk op laten tonen die laat zijn onder welk motto jullie leven in huis. Maar je kan ook quotes gebruiken of afbeeldingen die iets voor je betekenen. Muurstickers hoeven ook helemaal niet duur te zijn, er zijn genoeg mogelijkheden om voor top kwaliteit toch goedkope muurstickers te hebben.

Kortom is er een zee aan mogelijkheden om jouw visie en persoonlijkheid terug te laten komen in het huis. Dit hoef niet alleen in de woonkamer te zijn, maar kan ook in de slaapkamer. Ook hier is het prettig om bijvoorbeeld een spreuk te hebben die je elke dag motiveert hey uiterste uit de dag te halen.

Reacties uitgeschakeld voor Wat kan je doen om je huis persoonlijker te maken?