Gastblog

Het team van Homeblog.nl vindt het leuk als iemand meerdere artikelen voor ons schrijft. We bouwen graag een band op met onze schrijvers. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eenmalige gast-blog te plaatsen. Deze blogpost moet dan wel over een relevant woon onderwerp gaan. Bij gastbloggen is het wel de bedoeling dat je schrijft voor de lezer. Promotionele artikelen kunnen we ook plaatsen, maar dat gebeurd dan in de vorm van een advertorial. Neem voor meer informatie over adverteren contact met ons op via het contactformulier.

Dit zoeken wij

Wij zijn altijd opzoek naar getalenteerde schrijvers die ons snel groeiend woonblog willen versterken. Een schrijver moet beschikken over voldoende kennis om een keurige tekst te kunnen leveren, enthousiast zijn over het onderwerp en gedreven om zoveel mogelijk lezers naar zijn of haar artikel te sturen. Verder moet een artikel voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • minimaal 500 woorden.
  • uniek geschreven, nee ook niet gedeeltelijk kopiëren. Quotes zijn wel toegestaan, maar wel de bron vermelden.
  • geschreven voor de bezoekers en niet voor eigen promotie.
  • nette opmaak met alinea’s en koppen.
  • minimaal 1 rechtenvrije afbeelding, maar het liefste meerdere.

Dit krijg je ervoor terug

Hoewel wij altijd opzoek zijn naar enthousiaste schrijvers is er niet gelijk een budget aanwezig voor een vergoeding. Wij werken graag samen op basis van een gesloten beurs. Zo mag je een link in het artikel toevoegen naar je eigen website/blog en een eventuele biografie aanleveren voor op je eigen auteurs pagina op homeblog.nl. Heb je een andere manier van “vergoeding” in gedachten? Laat ons dit dan weten. Wij staan altijd open voor suggesties. Wanneer wij helemaal overdonderd zijn door jouw manier van schrijven delen we ook graag onze betaalde opdrachten met jou. Wil je dus zonder vergoeding laten zien dat jij de juiste schrijver bent voor een gastblog? Duik dan snel in de pen en neem contact met ons op.