Handig

De kosten die bij woning ontruiming komen kijken

In sommige gevallen kan het handig zijn om gebruik te maken van een woningontruiming bedrijf. Het zou zo kunnen zijn dat jij gaat verhuizen en dat je oude huis kaal opgeleverd moet worden. Of misschien is er wel iemand overleden. Wat de reden ook is, een huis moet in dit geval altijd zonder inboedel opgeleverd worden voor de volgende eigenaren. In dit geval zou het goed van pas kunnen komen om gebruik te maken van een woningontruiming bedrijf. Deze haalt het huis namelijk helemaal leeg voor jou. Alleen wat zijn de kosten om je woning te laten ontruimen? In dit artikel wordt er gekeken naar wat voor kosten je precies kwijt bent en wordt er vervolgens een inschatting gemaakt per woning grote.

Alle kosten voor een woningontruiming

De belangrijkste kosten die je hebt zijn de afvoer van de overbodige inboedel. Wat de kosten hiervan precies zullen zijn kunnen verschillen. Er kunnen bijvoorbeeld afspraken gemaakt worden om bepaalde stukken naar een opslagruimte te brengen, sommige naar de vuilnis en andere weer naar arme landen. Op deze manier kunnen kosten van de inboedel redelijk hoog oplopen. Mocht het daarom een mogelijkheid voor je zijn, is het handig zo veel mogelijk zelf af te voeren.

Let daarnaast op de voorrijkosten. Dit zijn de kosten die het woningontruiming bedrijf maakt om naar de bepaalde woning te komen. Hiervoor wordt vaak €0,25 tot €0,50 euro per kilometer gevraagd. Kies er dus een die in de buurt is.

Inschatting van woningontruiming kosten

De woningontruiming kosten kunnen redelijk hoog komen. Wanneer jij een woning hebt van 1 á 2 kamers, zal je tussen de €150 & €550 euro kwijt zijn aan woning ontruiming. Mocht jij daarnaast een eengezinswoning hebben dan zouden de kosten wel op kunnen lopen tot €1.550. De afvalstortkosten liggen meestal tussen de €100 & €760 euro.

Reacties uitgeschakeld voor De kosten die bij woning ontruiming komen kijken