Handig

Unieke woonaccessoires kiezen

Nachtvorst, gladde straten, verwarming op de hoogste stand en koude vingers op de fiets. De koude winterdagen zijn weer volledig begonnen. Dit betekent dat we weer veel meer tijd binnen doorbrengen. Ook natuurlijk vanwege de nieuwe milde lock down die de overheid heeft ingevoerd, betekent het dat we minder activiteiten buitenshuis gaan doen. Gelukkig is er binnen genoeg te doen! Bijvoorbeeld het inrichten van jouw woning met unieke woonaccessoires! In dit artikel behandelen wij een aantal leuke decoraties die een perfecte toevoeging aan jouw huis zijn! 

Decoraties met een herinnering 

Iedereen heeft altijd wel een leuke herinnering aan een specifieke plaats of stad. Misschien heb je ooit ergens wel gestudeerd, gewerkt of ben je daar met de liefde van je leven getrouwd. Op het moment dat je terugdenkt aan de prachtige momenten die je daar hebt meegemaakt, krijg je er direct weer een warm en fijn gevoel van. Hoe leuk is het als je een woonaccessoires van je favoriete plaats aan je wand hebt hangen! Denk bijvoorbeeld aan een prachtige plattegrond van jouw favoriete plaats, of een groot silhouet van de kenmerkende skylines die de plaats symboliseren. Door een stad gerelateerde decoratie in je huis te zetten of ophangen, creëer je een prachtig effect in de ruimte waar je tegelijkertijd heerlijk lekker bij weg kunt dromen. 

Zachte kleurrijke kussens 

Naast prachtige plaatselijke decoraties kan je jouw woning ook op een andere manier helemaal knus maken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld nieuwe kussen op de bank of stoel te plaatsen in prachtige herfsttinten. Van donkerrood en oranje tot misschien wel geel, er zijn veel kleurcombinaties mogelijk die een super leuke toevoeging zijn aan het huis. Daarnaast lig je ook veel comfortabeler op de bank! Daarnaast is een dekentje ook een leuke toevoeging op de bank! Wie wil er nou niet lekker warm en knus op de bank liggen? 

Kaarsenhouder 

De herfst- en winterdagen draaien allemaal om gezelligheid. Heerlijk warm binnen vertoeven met je vrienden en/of familieleden. Om het warme gevoel optimaal in huis te krijgen kan je bijvoorbeeld schitterende kaarsenhouders plaatsen. Van metaal ogende kaarsenhouders tot plastic kaarsenhouders in ovale vormen, er zijn oneindig opties mogelijk. Plaats een mooie grote kaars er in en het genieten kan beginnen! De kleuren van de houders passen perfect bij de elementen die in huis zijn. Denk bijvoorbeeld aan de stoelpoten, spiegelranden of zelf de aluminium kozijnen of aluminium deuren. 

Reacties uitgeschakeld voor Unieke woonaccessoires kiezen