Interieur

Een tv verwerken in je interieur? Zo doe je dat! 

De televisie is niet meer weg te denken in de woonkamer van de meeste huishoudens. Sterker nog, vaak wordt het interieur tegenwoordig om de televisie heen ingericht. De televisie komt ergens te staan en op basis daarvan worden de banken en stoelen op een bepaalde plek gezet. Televisies zijn nou niet de mooiste interieurobjecten en het is dan ook een kunst om de tv op een mooie manier in je interieur te verwerken. Benieuwd hoe je dit het beste aanpakt? Lees dan verder en ontdek de verschillende manieren om je tv verwerken in je interieur! 

Bevestig de tv aan de muur 

In veel huishoudens zie je dat er tactisch een wand wordt gekozen waar de tv aan wordt bevestigd. Met een muurbeugel kun je vervolgens de tv draaien of zelfs naar je toe trekken. Bij deze manier van bevestigen is er geen tv-meubel nodig en heb je veel mogelijkheden qua het plaatsen van meubels. Wel draagt een tv aan de muur in de regel minder bij aan de gezelligheid van een woning dan bijvoorbeeld een zwevend tv meubel. 

Zwevend tv meubel 

De meest voorkomende en een zeer moderne keuze is een zwevend tv meubel. Dit is een televisiekast zonder pootjes die rechtstreeks aan de muur wordt gemonteerd. Dit geeft een zeer ruimtelijke en sierlijke uitstraling. Met een zwevend tv meubel betrek je de televisie juist in je interieur en zorg je dat het een aanvulling wordt op het interieur in plaats van een doorn in het oog. Je kunt zelf de hoogte bepalen, er is makkelijk onder het meubel te stofzuigen en dweilen en je hebt veel opbergruimte. Het grootste voordeel ten opzichte van de tv aan de muur is dat je alle kabels eenvoudig kunt wegwerken in het tv meubel zelf. 

Tv meubel matchen met de rest van je interieur 

Om je interieur helemaal tot in de nopjes te stijlen kun je overige meubelstukken matchen met je zwevend tv meubel. Zo biedt Gewoon Sfeervol diverse collecties aan in dezelfde stijl. Zo is er een eiken salontafel verkrijgbaar in dezelfde stijl als een zwevend tv meubel. Op deze manier realiseer je een en dezelfde stijl in je interieur en is gezelligheid niet meer dan normaal! Perfect om een lijn te trekken in je interieur dus, maar wist je dat je deze lijn ook door kunt trekken in de rest van de inrichting in huis? Combineren is nog nooit zo leuk, mooi en gemakkelijk geweest! 

Reacties uitgeschakeld voor Een tv verwerken in je interieur? Zo doe je dat!