Outdoor

Cabin serie buitenkeuken

Het buitenleven in Nederland bestaat uit ongeveer vier maanden per jaar. Deze maanden worden gebruikt om zo veel en vaak mogelijk buiten te zijn en daar hoort buiten eten ook zeker bij. Buitenkeukens zijn de laatste jaren in opkomst gekomen en zijn in steeds meer verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Een buitenkeuken is totaal niet te vergelijken met een barbecue, omdat je alle gerechten die je normaal binnen bereidt ook buiten kunt bereiden.

Voordelen buitenkeuken

Met een buitenkeuken breng je het gemakt en comfort van het binnen keuken naar buiten. Je kan tegelijkertijd genieten van het buiten zijn, maar met het comfort van binnen koken. Daarnaast kan een buitenkeuken volledig op maat gemaakt worden en kan je zelf kiezen welke accessoires en opbergruimtes je geplaatst wilt hebben. Ook wordt buiten koken door veel mensen als een stuk gezellig ervaren doordat je kunt koken en tegelijkertijd kunt genieten van het zonnetje, vrienden en familie. Ook zijn buitenkeukens ontzettend duurzaam door de betonnen materialen die gebruikt worden en gaan hierdoor jaren lang mee.

Alle buitenkeukens van Barts Food Factory worden op maat gemaakt waardoor je de grootte kan bepalen, maar zoals hierboven vernoemd ook de accessoires en opbergruimtes. Zo kan jouw buitenkeuken aan als jouw wensen en verwachtingen voldoen.

Binnen de buitenkeukens heb je veel verschillende varianten. Daarin verschilt niet alleen het materiaal gebruik, maar ook de indeling waardoor er veel verschillende series bestaan. De cabin serie van Barts Food Factory kenmerkt zich door de ‘cabins’. Dit zijn opbergvakken van bewerkt staal die je in het ontwerp van de buitenkeuken kunt laten plaatsen.

Deze serie is ook opgebouwd uit dezelfde U vorm betonelementen zoals in de andere series van buitenkeukens. Het grote verschil is dat de opbergvakken van stalen materialen zijn. Hierdoor kan je de U-vorm betonelementen anders indelen.

Praktische informatie

De cabin serie is een modulaire buitenkeuken die je op verschillende manieren samen kunt stellen. Alle buitenkeukens zijn hand gemaakt van beton en wordt afgewerkt zodat deze bestand is tegen verkleuring en vet.

De cabin serie is in twee verschillende breedtes mogelijk; 200 cm en 350 cm. Je kan kiezen uit de kleuren Concrey (grijs) of Carbon (antraciet). De buitenkeuken kan je personaliseren door opbergkasten en accessoires toe te voegen. Ook is de keuken eenvoudig zelf te plaatsen, maar kan ook tegen vergoeding worden geplaatst op zowel grind als op tegels. De prijs van de buitenkeuken is van €2990,- inclusief BTW.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk dan eens bij bartsfoodfactory.com

Reacties uitgeschakeld voor Cabin serie buitenkeuken