Verbouwen

Woonkamer door latex spuiter laten spuiten

Indien je jouw woonkamer een frisse verflaag wilt geven, zou ik dit laten doen door een latex spuiter. Waarom? Omdat spuitwerk super strak is en daarnaast ook veel voordeliger dan muren en plafonds schilderen met een verfroller of kwast.

Wat ook belangrijk om te weten is, is dat spuitwerk ontzettend snel uitgevoerd kan worden. Een woonkamer kan al in 1 dag mooi strak worden gespoten. Strepen of zichtbare banen op de plafonds of muren? Met latex spuitwerk is dit verleden tijd.

Hoi hoi, mijn naam is Kevin en ik ben al een hele lange tijd schilder Zoetermeer. Ik houd van alles wat met schilderen te maken heeft en de liefde voor het vak heeft er dan ook voor gezorgd dat ik mijn schilders diploma met succes heb behaald.

In dit artikel wil ik je graag het één en ander onthullen over woonkamer spuiten. Zo onthul ik je welke latexverf gebruik en waarom dat zo is, wat airless latex spuiten precies is en wat de kosten per vierkante meter precies zijn.

Airless latex spuiten?

Als ik tegen mensen zeg dat ik naast het schilderen van kozijnen, deuren, trappen etc ook airless kan latex spuiten, kijken zij mij vreemd aan. Al snel wordt dan de vraag gesteld, wat is airless latex spuiten? Airless latex spuiten is latex spuiten zonder lucht.

De verf word door de airless pomp gepompt. Wanneer de verf door de machine is gedrukt naar de slang toe is het mogelijk om met het spuitpistool latex te spuiten. Omdat er tijdens het spuiten dus geen lucht wordt gebruikt, is het mogelijk om een woonkamer super strak te spuiten.

Verf van goede kwaliteit

Wij willen als latexspuitbedrijf de beste kwaliteit geven en daarom werken wij alleen met een goede latexverf van Sigma. Wil je de muren en plafonds reinigen? Dan is dit geen probleem met de latexverf die wij gebruiken! Sigma superlatex is namelijk van schrobklasse 1 en dat betekent dus goed te reinigen. Muren bij keukens spuiten wij af en toe met een nog betere latexverf van Sigma, maar dan moet dit echt noodzakelijk zijn.

Prijzen airless spuiten

Voordat de latex spuiter komt is het natuurlijk belangrijk dat je de kosten per vierkante meter weet. Daarom wil ik nu het één en ander vertellen over de spuitwerk kosten.

Wij geven je de optie om te kiezen uit 2 pakketten. Wanneer je zelf regelmatig klust of gewoon geboren bent met 2 rechterhanden, dan is pakket 2 de ideale oplossing voor jou. Dit pakket is stukken goedkoper dan pakket 1 omdat je dus zelf voorbereidende dingen uitvoert. Op deze website kun je bekijken wat de kosten zijn van Kevin de latex spuiter.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *