Verbouwen

Muren spuitwerk is zeker aan te raden

Wil jij jouw muren en plafonds een frisse verflaag geven? Zo ja, dan is muren spuitwerk laten uitvoeren zeker een aanrader. Het spuiten van wanden en plafonds met een professionele spuitmachine geeft namelijk een erg mooi resultaat. Daarnaast is het ook nog eens veel goedkoper dan muren en plafonds laten kwasten en schilderen.

Hier in dit artikel wil ik alles vertellen over het spuitwerk dat ik voor jou kan uitvoeren. Wat spuitwerk precies is, welke verf ik gebruik om het beste eindresultaat te krijgen en wat de kosten per vierkante meter kunnen zijn.

Wat is precies spuitwerk?

Spuitwerk is verf aan brengen met een speciale lucht loze verf spuit. Voordat er met latex gespoten kan worden moet de verf eerst onder druk door de machine naar de slang gepompt worden. De machine pompt dus de verf op en wanneer de verf door de filters is gekomen, word de verf naar de slang gebracht. Aan het einde van de slang zit een pistool en ook in dit pistool zit een filter.

Zodra de hendel wordt overgehaald komt er een strakke baan nevel uit het pistool. Met deze strakke nevel baan is het mogelijk om secuur muren en plafonds strak te spuiten.

Kwaliteit verf is gegarandeerd

Wanneer je ervoor kiest om muren spuitwerk door ons te laten uitvoeren, dan ben je er zeker van dat het eindresultaat fantastisch wordt. Woningen spuiten wij namelijk alleen met schrobklasse 1 latexverf van Sigma. De Sigma superlatex is de latexverf die wij erg vaak gebruiken.

Zodra we de opdracht krijgen om een mooi pand van binnen te spuiten, dan maken we gebruik van schrobklasse 2 latexverf. Dit doen we natuurlijk alleen in overleg en alleen als er stellingen of kasten voor de wanden komen te staan. Als het gaat om kantoren, wc’s etc in een bedrijfspand dan spuiten we weer met schrobklasse 1 latexverf. Tijdens het gesprek komen we hier zeker uit.

Zijn de muren en plafonds in je woning gestuukt? Dan kunnen we niet direct starten met latex spuiten. Als eerst controleren we de wanden op eventuele gaten en mestrepen. Zien we iets wat niet goed is? Dan word dit hersteld. Nadat alle muren goed zijn starten we eerst met het spuiten van een goede laag voorstrijk. Na het voorstrijken worden alle openstaande hoeken dicht gekit en daarna spuiten we 2 lagen kwaliteit latex.

Wat belangrijk om te weten is, is dat je er met alleen goede latexverf absoluut nog niet bent. Een goede spuitmachine is ook erg belangrijk om spuitwerk zo strak mogelijk te krijgen. Daarom hebben wij geïnvesteerd in professioneel apparatuur van Graco.

Muren spuitwerk kosten?

De muren spuitwerk kosten starten al vanaf 4 euro per vierkante meter. Klik hier om de muren spuitwerk kosten per pakket te bekijken. Ik hoop snel bij jou te komen latex spuiten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *