Interieur

Vijf redenen voor glazen deuren in huis

Glazen deuren in huis zijn tegenwoordig helemaal in. Heb je ook nieuwe deuren in huis nodig? Overweeg dan ook om glazen exemplaren te nemen. Dan wordt je woning niet alleen helemaal trendy maar heb je ook goede deuren waar je lang plezier van kunt hebben. We hebben de redenen waarom je voor glazen deuren zou kunnen kiezen even op een rijtje gezet. Je kunt nog meer voordelen vinden op de website van Glazz.

Veel natuurlijk licht in huis

Glazen deuren hebben als groot voordeel dat ze veel natuurlijk licht door laten. Dit betekent dat het in de verschillende vertrekken in huis lichter is en je er minder kunstlicht hoeft te gebruiken. Zo bespaar je op energie en krijgt het daglicht meer kans doordat het niet door een dichte deur geblokkeerd wordt.

Groot optisch effect

Daarnaast zorgen glazen deuren voor een speciaal optisch effect: de ruimte in huis lijkt groter omdat je ook in andere vertrekken naar binnen kunt kijken. De ruimtes lijken in elkaar door te lopen waardoor het geheel groter aandoet. De glazen deuren doen luxueus aan en passen bij nagenoeg elk interieur, of dit nu juist modern of klassiek is.

Duurzaam en lange levensduur

De glazen deuren zijn duurzaam dus ook goed voor het milieu. Ze worden gemaakt van veiligheidsglas dat lang meegaat dus je hoeft niet snel op zoek naar een nieuwe deur. De deuren beschadigen niet makkelijk en worden geleverd met een goed deurbeslag zodat deze in het geheel erg sterk zijn. Ook wanneer je kiest voor stalen binnendeuren met glas ben je verzekerd van deuren waar je lang plezier aan zult beleven. Ga voor een duurzaam huishouden, zo draag je bij aan een beter milieu.

Goed schoon te maken

Deuren van glas zijn goed geschikt om in ruimtes te gebruiken waar hygiëne belangrijk is. Ze zijn namelijk snel en eenvoudig schoon te maken. De deuren kunnen goed afgestoft worden en met een natte doek zijn ze ook binnen no time schoon zodat alle vingers en viezigheid er meteen weer af is. De deuren worden derhalve vaak toegepast in bedrijfsruimtes waar met etenswaren gewerkt wordt of waar de hygiëne voorop staat. Op de site van Jysk.nl lees je meer tips voor het goed schoonmaken van glazen deuren zonder strepen.

Diverse uitvoeringen zodat ze overal goed passen

Glazen deuren zijn in verschillende maten en uitvoeringen te koop zodat je er voor iedere kamer wel vinden kunt die passen. De deuren kunnen gemaakt worden in een transparante versie waar je goed doorheen kunt kijken maar als je liever wat meer privacy wilt kun je ook kiezen voor een semi transparante glazen deur. Deze laat wel goed daglicht door maar je kijkt er minder makkelijk doorheen zodat deze deur bijvoorbeeld goed geschikt is voor een badkamer.

Reacties uitgeschakeld voor Vijf redenen voor glazen deuren in huis