Handig

Een rolhor voor de deur plaatsen

In de zomer is het een lekker idee om de deur open te kunnen zetten zodat het lekker door kan waaien, maar helaas zijn er verschillende zaken die dit soms verpesten. Deze zaken, zoals bijvoorbeeld insecten, komen namelijk naar binnen toe door de openstaande deur terwijl het niet de bedoeling is dat zij het huis binnen dringen. Hierdoor heb je overdag wespen in huis en kan het zijn dat je in de nacht ineens last krijgt van een mug waardoor je de volgende dag onder de muggenbulten wakker wordt. Gelukkig is er een manier om de deur open te kunnen zetten zonder dat het huis gelijk vol is met insecten.

Een rolhor voor de deur plaatsen

Je kan namelijk een rolhor voor de deur plaatsen. Een deur rolhor is een soort gaas wat je voor de deur kan hangen en naar beneden kan rollen totdat deze de gewenste lengte van de deur heeft. Doordat de rolhor gemaakt is van gaas is er voldoende mogelijkheid voor een lekker briesje om alsnog door het materiaal te komen. Helaas voor de insecten zijn de gaatjes in het gaas te klein om door heen te kruipen of te vliegen waardoor je dus insecten wel tegen kan houden. Een rolhor is gemakkelijk te plaatsen en is vaak voor verschillende openingen van het huis geschikt. Een rolhor is in dat opzicht nog makkelijker omdat deze gerold kan worden totdat hij de gewenste lengte van de deur heeft gekregen en is daardoor uitermate geschikt voor alle deuren. Het makt dus ook niet uit of je hoge of lage deuren hebt aangezien de rolhor voor alle deuren geschikt is.

Voordelen van een rolhor

Aan het plaatsen van een rolhor zijn dan ook een hoop verschillende voordelen verbonden. Het is natuurlijk ideaal dat je lekker de deur open kan zetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat het hele huis vol is met verschillende insecten die door de openstaande deuren zijn gevlogen. Een ander voordeel heeft te maken met het gemak dat een rolhor plaatsen is. Er zijn altijd vrij ingewikkelde mogelijkheden beschikbaar wanneer je op zoek bent naar een hor, maar het kan maar zo zijn dat de hor net weer niet pas bij jouw raam of deur omdat deze geen standaard afmetingen heeft. Het is dan heel vervelend als je geen geschikte hor kan vinden en dus in de zomer de ramen en deuren dicht moet laten om insecten buiten te houden. Met een rolhor is hier geen sprake van. Deze zijn namelijk in een hele hoop verschillende maten te krijgen en kunnen dus opengezet worden zo ver als jij zelf wil. De hor is er niet alleen voor een deur, maar is er ook vaak voor een raam te krijgen zodat je alle ramen en deuren in het huis kan voorzien van zo’n handige hor. Hierdoor kun je bij de warmte lekker alles tegen elkaar open zetten zodat het huis goed door kan tochten en dus zonder het risico van insecten.

Reacties uitgeschakeld voor Een rolhor voor de deur plaatsen