Handig

Drie redenen waarom je zou moeten kiezen voor vloertegels in je woning

Heb je onlangs een nieuwbouwwoning of juist een klus huis aangeschaft waar veel aan moet gebeuren? Dan wil je het graag naar je eigen wensen aanpassen. Een woning inrichten is niet zo makkelijk. Je moet rekening houden met veel dingen. Niet alleen meubels bepalen de sfeer in huis. Ook plafonds, muren en vloeren bepalen mede de sfeer in jouw woning. Belangrijk is dus dat je dit allemaal goed op elkaar afstemt. Zo heb je alleen bij een vloer al ruime keuze in materiaal en kleur. Ga je voor laminaat, pvc of vloertegels in je woning? En welke stijl past het best bij jou? Wij geven je drie redenen waarom je moet kiezen voor vloertegels voor jouw woonkamer en keuken.

Vloertegels passen bij verschillende stijlen

Of je kiest voor een landelijke stijl, industriële stijl, of een moderne stijl. Vloertegels zijn in veel verschillende kleuren en maten te krijgen waardoor er voor elke stijl een passende tegel is. Zo heb je vloertegels met de populaire betonlook, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor vloertegels met een houtlook. Kortom voldoende keuze in tegels die perfect aansluiten op de rest van het interieur. Vloertegels woonkamer worden door het ruime aanbod steeds vaker gekozen in plaats van houten vloeren.

Vloertegels zijn duurzaam en makkelijk te onderhouden

Vaak is het goed te zien wanneer er in een woning flink geleefd wordt. Vooral met kinderen en dieren kunnen vloeren het zwaar te voorduren krijgen. Bij houten vloeren ontstaat er snel slijtage en is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Dit is vaak erg prijzig en intensief. Vloertegels daarentegen zijn duurzaam en makkelijk te onderhouden. De slijtvaste vloer kan veel verdragen waardoor de levensduur extra lang is. En wordt de tegelvloer vies? Dan haal je heel makkelijk een stofzuiger of dweil er overheen.  

Vloertegels keuken
Minimale onderhoud en de lange levensduur is voor veel mensen een reden om te kiezen voor vloertegels in de keuken.

Geschikt voor vloerverwarming

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor vloerverwarming om hun huis te verwarmen. Belangrijk bij de keuze voor vloerverwarming is dat je daarbij een vloer kiest die hiervoor geschikt is. Vloertegels zijn hier uitermate geschikt voor. 

Vloertegels enorm populair 

Het is ook niet zonder reden dat vloertegels de laatste jaren enorm populair zijn. Doordat ze in elk huishouden toepasbaar zijn en jarenlang meegaan, kiezen steeds meer mensen voor stijlvolle vloertegels. Ben jij ook al overtuigd? 

Reacties uitgeschakeld voor Drie redenen waarom je zou moeten kiezen voor vloertegels in je woning