Verbouwen

Betonpoeren van Betongoed

Een betonpoer zorgt voor een stevige fundering bij de bouw van een bouwproject, zoals een terrasoverkapping of een veranda. Door gebruik te maken van een poer kan het door jou gemaakte project niet wegzakken in de grond. Maar welke betonpoeren moet je kopen en welke lengtemaat moet je aanhouden? Dat wordt in dit blogartikel uitgelegd.

Betonpoer kopen

Recent ben je gestart met de bouw van een veranda in de achtertuin. Echter heb je een hele zachte ondergrond en moet je dus een stevige fundering aan gaan leggen met betonpoeren om te voorkomen dat de veranda weg zou zakken of – in het ergste geval – weg zou waaien een slecht weer. Daarom wil je een betonpoer kopen bij Betongoed.

Aanbod betonpoeren

Na het nodige uitzoekwerk over betonpoeren gedaan te hebben kom je erachter dat er een heel breed aanbod is. Zo zijn er rechthoekige poeren die gebruikt kunnen worden bij de wat lichtere bouwprojecten. Maar voor jouw veranda kan je het beste gaan voor een betonpoer met een wat bredere onderkant zodat de terrasoverkapping altijd netjes zou blijven staan. Maar ook deze zijn er in vele verschillende afmetingen, eventuele toebehoren en kleuren. Omdat je hier niet goed genoeg in thuis ben maar wel de juiste fundering wil hebben besluit je om advies aan te vragen bij Betongoed, die hier specialist in zijn.

Betongoed

Bij Betongoed kun je aangeven dat je een veranda in de achtertuin wilt maken maar daar betonpoeren voor nodig hebt. Zij geven je direct het juiste advies wat je nodig hebt door te vragen naar hoe groot de veranda wordt, hoe zacht de ondergrond is en nog veel meer. Daarbij kom je inderdaad uit op een betonpoer met een brede onderkant voor meer stevigheid in de fundering. Daarnaast heb je gekozen voor een poer met gat voor waterafvoer en met draadeinden erin zodat je op die manier gemakkelijk de veranda vast kan zetten op alle betonpoeren.

Inmiddels is het bouwproject af en ben je zeer tevreden over de poeren van Betongoed. Alles staat zeer stevig dankzij de hoge kwaliteit van de producten en het juiste advies van hen. Mocht je dus op zoek zijn naar betonpoeren dan is het aan te bevelen om eens te kijken op de webshop Betongoed.nl. En als je wilt kun je ook altijd bij hen langs gaan om de poeren met eigen ogen te bekijken!

Reacties uitgeschakeld voor Betonpoeren van Betongoed