Algemeen

Haal meer luxe in je eenvoudige badkamer

Een luxe badkamer is niet voor iedereen weggelegd. Vaak heeft dit niks te maken met budget, maar met ruimte. In veel woningen is gewoon geen ruimte om extra sanitair te plaatsen in de badkamer, zoals bijvoorbeeld een badkuip. Gelukkig zijn er tegenwoordig handige oplossingen die extra luxe geven aan je badkamer, zonder dat je hoeft te verbouwen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de badkuipen van HelloBath.

Waarom iedereen een bad wil in zijn badkamer

Niets werkt zo ontspannend als een bad. Als je last hebt van je spieren en gewrichten kom je in een bad helemaal tot rust en zul je de ontspanning gelijk voelen. Warm water is namelijk goed voor je spieren en helpt je te relaxen. Wanneer je kinderen hebt is een bad natuurlijk helemaal ideaal. Kinderen genieten nog meer van een bad dan volwassenen. Helaas heeft niet iedereen een bad in zijn badkamer, maar gelukkig zijn hier tegenwoordig oplossingen voor.

Opvouwbaar bad voor elke woning

Niet getreurd wanneer je geen badkuip in je badkamer hebt. Met een opvouwbare badkuip kun je namelijk relaxen in elke woning. Binnen enkele minuten ontvouw je de badkuip, vul je hem met water en kun je genieten van je welverdiend bad. Doordat de badkuipen opvouwbaar zijn nemen ze weinig ruimte in beslag. Wanneer je klaar bent met baden vouw je de badkuip weer eenvoudig op.

Niet alleen bruikbaar in de badkamer

Een opvouwbare badkuip is niet alleen te gebruiken in de badkamer. Wanneer een opvouwbare badkuip niet te plaatsen valt in je badkamer kun je er ook voor kiezen om deze neer te zetten op een andere plek. De kuipen zijn gemaakt van sterk materiaal en geschikt om neer te zetten op elke gewenste locatie, zoals bijvoorbeeld in de tuin of op je balkon. Ook wanneer je gaat kamperen met kinderen bijvoorbeeld is een opvouwbare badkuip ideaal om mee te nemen. Binnen enkele minuten kunnen je kinderen of jijzelf genieten van een heerlijk relaxed bad.

Reacties uitgeschakeld voor Haal meer luxe in je eenvoudige badkamer